UUTUUS: Uusi nopean oppimisen ja muistin parantamisen kerho on nyt auki! Tutustu tästä täysin ilmaiseksi

24. maaliskuuta 2016

Gretan kova vinkki kuinka oikeasti muistat asiat

Tämä vinkki ei ole laiskoille.

Mutta jos olet valmis tekemään melkein mitä vain oppiaksesi ja muistaaksesi paremmin, lue eteenpäin.

Greta lähetti tämän torstaina…

"Hei

"Itselläni parhaiten toiminut kikka on opeteltavan asian kirjoittaminen. Siis olen aikanani opetellut suuria asiakokonaisuuksia tällä tavalla.

"Kirjoittaessani esim pääsykoekirjan tekstejä, aikalailla sanasta sanaan, asiat jäivät väkisinkin mieleen, vaikka keskittyminen itse lukemaansa asiasisältöön oli heikkoa.

"Myös miellekarttojen tekeminen toimi hyvin, kunhan teki niistä riittävän "omannäköisiä" kuvia, värejä, tekstiä jne. en kokenut em. tapoja edes kovin aikaa vieväksi en siis panostanut käsialaan tai siihen olisiko, joku muu ymmärtänyt mitä olin kirjoittanut vaan käytin tuota tekniikkaa ns "pakkoajatteluun" ja minulla se toimi hyvin.

"Aikoinani tällä tekniikalla tuli suoritettua lukio tenttimällä ja aikaa siihen kului huomattavan vähän. Elokuussa aloitus ja kerran viikossa lukion pakollisten kurssien tenttiminen, 1-2 kurssia kerrallaan ja perään ylioppilakirjoitukset . Paljon kului paperia ja kyniä :) Mutta niinkuin sanoin, iselläni toimin hyvin ja omille lapsilleni olen samaa keinoa neuvonut ja kyllä myös heillä vaikutti myönteisesti ja helpotti kokeisiin valmistautumista.

"Saattaa kuulostaa rasittavalta ja vanhanaikaiselta tuo käsin kiroittaminen mutta uskon siinä olevan tehoa, että se tehdään nimenomaan niin, eikä koneella vaikka eipä sekään kai tehotonta olisi."

-Greta

***

Lisää todistetusti toimivia - helppoja ja haastavia - opiskelutekniikoita löydät Finlandia Academyn tietopankista.

Liity mukaan ilmaiseksi täällä:

https://www.finlandiaacademy.fi/tietopankki-esittelyssa/Terveisin,

Timo
Tykkäsitkö?


"Voinko lähettää sinulle ILMAISEKSI vinkkini kuinka tuplaat lukunopeutesi, vahvistat muistiasi ja lisäät kykyäsi oppia?"

Saat yhden yksinkertaisen vinkin parin päivän välein. Lisää vain meilisi tähän ja klikkaa nappia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden suosituimmat